Sovebørn

Olivia er puttet og glæder sig til sin middagslur.

Barnevogn/sovetelt:

Der er kommet regler for, hvornår et barn må sove i barnevogn imens det bliver passet i institution her i kommunen. Reglerne for sovebørn er ens for alle institutioner i hele Sønderborg kommune uanset om de er private eller kommunale.

Børnene må IKKE længere sove i barnevogn hvis de ligger uroligt. Dvs. hvis de konstant vender og drejer sig. Selvfølgelig er det stadig tilladt for barnet at lægge sig om på siden og sove. 

Modtager jeg et sådant barn, der ligger uroligt, så lægger jeg barnet til at sove i et af mine sovetelte. Hvert barn får deres eget telt, der er som en lille overdækket seng med insektnet, der bliver lukket tæt med lynlås. Børnene syntes oftest, at det er en hyggelig hule, som de må sove i. Afhængigt af vejret, så ligger børnene i deres telte inde i et velventileret værelse eller ude i skyggen i haven. Teltene kommer også med på skovtur eller til stranden, hvor børnene fint kan sove til middag uden at blive generet af insekter.

For børn, der sover i barnevogn:                                                      Barnevognene kan stå i tørvejr her hos mig. Om sommeren, kan barnevognen stå køligt og i vinterhalvåret står barnevognen varmt og beskyttet. Barnet kommer derfor kun i en dejlig lun og forvarmet barnevogn hele vinteren. Børn, der sover i barnevogn, SKAL have en godkendt barnevognssele ( det sørger jeg for).

Regnslag:

Det er ikke længere tilladt i Sønderborg Kommune, at bruge regnslag på barnevognen når børnene skal sove. Barnevognene skal i stedet placeres i læ for regnen.

Nyeste kommentarer

15.12 | 20:37

Super godt billede der er taget af jer.

24.09 | 12:16

Supergodt billede :) kh Annette

23.09 | 22:22

Hej Ann. Mange tak. Det er ren hygge at tage børnene med på tur

20.09 | 20:31

Hej Majken. Det ser rigtig hyggeligt ud når du kommer kørende med alle...