Godkendelsesprocedure

Som privat pasningsordning skal man godkendes af kommunen efter en lang række punkter. Kommunen vurderer hvor mange børn børnepasserens hjem er egnet til, dog maks 5 børn. Listen over punkter til godkendelse strækker sig vidt. Det er både sikkerhed, hjemmet inde såvel som ude, børnepaseren som person og selvfølgelig straffe- og børneattest (attester bliver indhentet på alle husstandens medlemmer, der er fyldt 15 år), der skal bedømmes og godkendes.  

Skulle i ønske mere nøjagtige informationer om hvilke kriterier en privat børnepasser bliver godkendt efter, kontakt da kommunens pædagogiske leder for dagplejen i Guderup.

Tilsyn:

Kommunens tilsynsførende pædagog kommer minimum 6 gange årligt. To af besøgene består af såkaldte KIDS-tilsyn, hvor kvaliteten af pasningsordningen gennemgås. Det er alt fra fysiske og psykiske læremiljøer ude såvel som inde, udstyr og legetøj der står på tjeklisten. Desuden bliver mit arbejde, mit samspil med børnene, min tone og sprogbrug, kvaliteten af mit sprog og min opmærksomhed på børnene analyseret. Der bliver også set på om jeg er i stand til at give børnene den rette udfordring på alle områder. Den tilsynsførende pædagog vil under disse tilsyn være observerende og passiv.

De sidste tilsyn vil være både anmeldte og uanmeldte tilsyn. Her vil den tilsynsførende pædagog blende ind i dagligdagen. Der vil her være fokus på om alle børnene trives i flokken, om jeg trives i mit arbejde og om alle udvikler sig godt og får den støtte der er behov for på det enkelte barns eget niveau.

Nyeste kommentarer

15.12 | 20:37

Super godt billede der er taget af jer.

24.09 | 12:16

Supergodt billede :) kh Annette

23.09 | 22:22

Hej Ann. Mange tak. Det er ren hygge at tage børnene med på tur

20.09 | 20:31

Hej Majken. Det ser rigtig hyggeligt ud når du kommer kørende med alle...